"Tukkimetsän keskellä kristallinkirkkaan erämaajärven rannalla..."

Sammakkolammen kämppäkartano

 

Fishing Leaderin majoitustila Sammakkolammen Kämppäkartano sijaitsee mystisen vanhan tukkimetsän keskellä kristallinkirkkaan erämaajärven rannalla. Paikka soveltuu yksityisyyttä kaipaaville isoillekkin ryhmille erinomaisesti. Majoituksen yhteydessä sijaitsee Sammakkolampi joka on kirkasvetinen ja lähdepitoinen saalisvarma lohikalalampi, jonne istutamme pyyntikokoista kirjolohta.

 

Itse Kämpässä on iso tupa, jossa 6 kerrossänkyä, kaksi makuuhuonetta – toisessa yksi kerrossänky ja toisessa 2. Myös erillinen keittiö löytyy.  Lisäksi  tiloissamme on erillinen ”päätykämppä” jossa on 3 kerrossänkyä. Koirat ja muut lemmikkieläimet ovat tervetulleita sisätiloihin rajatusti.

 

Tilavassa rantasaunassa saunot isommallakin porukalla ja varaamalla ison idyllisen 8-10 henkilön kylpypaljun, pääset tuntemaan erämaakylpylän tunnetta parhaimmillaan, ja nauttimaan erämaan rauhasta eri vuodenaikoina paljun lämmössä istuen. Sammakkolammessa on myös uintimahdollisuus.

 

Lämmitys toimii tuvassa varaavalla takalla ja kamiinoilla. Keittiöstä löytyy puuhella ja kaasujääkaappi, sekä perusastiasto ja ruuanlaittovälineet. Lammenrannasta löytyy tulipaikka ja savustuspönttö. Sammakkolammen kylpyläkartanon pihasta löytyy myös koiratarhat 6 koiralle.

 

Ajo-ohjeet

Ajo-ohje Perhon suunnasta tultaessa: 13 tieltä Teboilin kohdalta käänny Kivijärven suuntaan. Aja 10.5 km ja käänny vasemmalle Koirajärventielle. Aja 2,7 km ja vasemmalla lukee kyltti Sammakkolamminhaara 1.

 

Kivijärven suunnasta tultaessa aja Hannonsalmesta perhon suuntaan n. 20 km ja käänny oikealle Koirasalmen tielle. Aja 2,7 km ja käänny Sammakkolamminhaaralle.

 

Koirajärveltä matkaa Perhon suuntaan 7 km ja Sysilammen risteyksen kohdilta kääntyminen seuraavasta oikealle Sammakkolammenhaaralle.

 

Varustelu

Kaasujääkaappi 190+30 litraa

Varaava takka

Kamina

Juomavesi Kaivosta(suositellaan keittämään) Ulkokäymälä Ulkogrilli ja rosvopaistimonttu Asekaappi Puuvarasto Palju Soutuveneet Pilkkimökki Koiratarhat Rantasauna Savustuspönttö Sähköt Akuilla 12 V Astiasto/ruoanlaittovälineet

 

Etäisyydet

Kauppa 11km

Ravintola 21km

Kansallispuisto 4,5km

Koirajärven luontotupa 7km

Metsästysmaat 100m

Rantaan n. 30m

 

 

Yhteystiedot

2017 © Fishing Leader- Sivujen toteutus MainosJens.fi